Joost Denissen (37), opgegroeid in Hapert, is nu met zijn gezin terug in de Kempen neergestreken en vindt hij zijn vak hier als strafrechtadvocaat, te midden van de natuurlijke rust, perfect kan uitoefenen.

Hij maakt weliswaar onderdeel uit van de Utrechtse maatschap Nijboer-Syrier-Denissen-advocaten, maar internet en telefoon maken de wereld vandaag de dag erg klein. Bovendien reist hij dagelijks van ‘hot naar haar’ het land door, afhankelijk welke cliënt hij bij welke rechtbank of gevangenis die dag moet bijstaan. Na zo'n hectische dag is het prettig thuiskomen in de prachtige 'Kempen', aldus Joost Denissen.

Of het nu is bij strafzaken of slachtofferzaken, ook rijbewijszaken behoren tot Joost’ portefeuille. Als iemand van de Raad van Rechtsbijstand een advocaat wordt toegewezen en je hebt piketdienst. “Ja, dan spring ik in mijn auto en ben ik op weg. Ook al is het zondag”, zegt Meester Joost Denissen. Na zijn studie aan de Universiteit in Utrecht startte hij in 2006 als advocaat bij een groot internationaal advocatenkantoor. Zijn specialisatie in het strafrecht ‘onderging’ hij bij het kantoor van de landelijk- en internationaal bekend staande mr. Inez Weski in Rotterdam. Een geweldige leerschool, omdat deze mevrouw Weski bekend staat als kundig, moedig, gedreven, betrokken en gespecialiseerd op verschillende rechtsgebieden. Naar een goede strafrechtspecialist, hoef je hier in de regio dus niet langer meer te zoeken. “ Met mijn eerder opgedane ervaring in o.m. Rotterdam, Utrecht, - zeg maar gerust het hele land- zit ik nu dus hier in de Kempen even centraal als elders. Ik ben lid van de Nederlandse vereniging van strafrechtadvocaten, waarmee je aantoont, dat je aan alle vereisten van een strafrechtspecialist hebt voldaan”, aldus Denissen. Of het nu is om mensen te helpen bij het doen van aangifte of om te pleiten voor de rechtbank. “Ik sta cliënten ook bij het indienen van een schadeverzoek bij, om vervolgens samen met hem of haar een verklaring voor te bereiden die hij/zij dan op de zitting kan uitspreken”. Kortom Joost Denissen levert een compleet pakket rechtshulp, aan mensen die meestal toch al in nood zijn.

Kan ik u helpen?

Heeft u een zaak die u graag met mij wil bespreken? Bel dan via onderstaande knop of laat een bericht achter.

Bel +31(0)6 -1179 9497
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer